Cadeau-artikelen

Luxe wijn giftset Laguiole

Prachtige wijnset voor de liefhebber, verpakt in een kartonnen giftbox. De set bestaat uit een stopper, een professioneel kelnersmes en een wijnthermometer. De thermomether past heel handig in de stopper. Van het kwaliteitsmerk Laguiole.

€64,95

Fabergé egg 1901

Een mooi cadeau vraagt om een originele en feestelijke verpakking. Dit blik is een replica van het originele ei dat Carl Fabergé eind 19e eeuw voor de Russische tsaren maakte. Het model 1901 blijft stevig op de ondergrond liggen door de afgeplatte onderkant. 

€4,95

Fabergé egg blue clock

Een mooi cadeau vraagt om een originele en feestelijke verpakking. Dit blik is een replica van het originele ei dat Carl Fabergé eind 19e eeuw voor de Russische tsaren maakte. Het model Blue Clock blijft stevig op de ondergrond liggen door de afgeplatte onderkant. 

€4,95

fabergé egg blue white

Een mooi cadeau vraagt om een originele en feestelijke verpakking. Dit blik is een replica van het originele ei dat Carl Fabergé eind 19e eeuw voor de Russische tsaren maakte. Het model Blue White blijft stevig op de ondergrond liggen door de afgeplatte onderkant. 

€4,95

fabergé egg green

Een mooi cadeau vraagt om een originele en feestelijke verpakking. Dit blik is een replica van het originele ei dat Carl Fabergé eind 19e eeuw voor de Russische tsaren maakte. Het model Green blijft stevig op de ondergrond liggen door de afgeplatte onderkant. 

€4,95

fabergé egg green gold

Een mooi cadeau vraagt om een originele en feestelijke verpakking. Dit blik is een replica van het originele ei dat Carl Fabergé eind 19e eeuw voor de Russische tsaren maakte. Het model Green Gold blijft stevig op de ondergrond liggen door de afgeplatte onderkant. 

€4,95

fabergé egg red

Een mooi cadeau vraagt om een originele en feestelijke verpakking. Dit blik is een replica van het originele ei dat Carl Fabergé eind 19e eeuw voor de Russische tsaren maakte. Het model Red blijft stevig op de ondergrond liggen door de afgeplatte onderkant. 

€4,95

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.