Cadeaus van 15 tot 30 euro

luxe tea tools set bamboo 5-delig

Prachtige tea tools set van bamboo om je specialty thee met alle respect en op de juiste manier te behandelen.

 

€16,95

beker casablanca

Stijlvolle mok van zware kwaliteit keramiek met 2 verschillende dessins in zwart en goud. Wordt geleverd per 2 stuks in 2 dessins.

€28,95

Theepot glas 0,2L vuurvast

Schattig theepotje van gehard vuurvast glas. In de tuit zit een zeef voor groot blad. Geschikt om 1 heerlijke kop thee te zetten.

€17,00

tea set bamboo

Strakke thee set van helder wit porselein en bamboe. De set bestaat uit een theepot, 4 kommetjes en een dienblad. 
 

€28,95

Easy teamaker - 0,4L

Het perfecte hulpmiddel om je echte thee mee te zetten. Doe de thee in de teamaker, giet het water er op, laat de thee trekken en als de trektijd voorbij is zet je de teamaker op je theepot. Dat is easy! En het ziet er nog spectaculair uit ook wanneer je een glazen theepot gebruikt.

€18,95

tea-for-one 'tea only'

Een bijzonder compleet tea-for-one setje van handbeschilderd keramiek. De set bestaat uit een theepotje, een kopje, een kannetje, een theezeef en een schotel. Door de thee te laten trekken terwijl de pot op het kopje staat, wordt het kopje voorverwarmd. Dat is handig!

€28,95

theeblik met aromadeksel China - 1000gr

Groot blik met gestanste Chinese figuren. Dit blik heeft een aroma binnendeksel en is goed voor het bewaren van 1000 gram thee van normaal volume.

€19,50

Theepot glas 1,6L vuurvast

Fijne theepot van gehard vuurvast glas met een deksel van bamboe. In de tuit zit een uitneembare zeef voor groot blad.

€29,95

tea-for-one black & gold triangle

Een sierlijk tea-for-one setje bestaande uit een theepotje, een kopje en een schotel. Door de thee te laten trekken terwijl de pot op het kopje staat, wordt het kopje voorverwarmd. Dat is handig!

€19,95

Kop en schotel magnesium porselein - blauw

prachtige strakke kop en schotel van magnesium porselein. Dit porselein heeft de eigenschap dat de buitenzijde heel fijntjes geruwd aanvoelt. Ligt prettig in de hand en heeft fijne drinkkwaliteit. Een heel bijzonder ontwerp. Per set van 2.

€28,95

tea-for-one lovely ladybug

Het is een feestje waard, deze handbeschilderde gezellige tea-for-one set! De set bestaat uit een theepot, een kopje en een schotel. Door de thee te laten trekken terwijl de pot op het kopje staat, wordt het kopje voorverwarmd. Hándig!

€23,85

olie en azijn kan

Italiaans design van thermisch glas. Een mooi object voor jouw diner tafel met de fijnste oliën en azijn.


 

€15,75

tea-for-one happy bee

Verwen jezelf met deze vrolijke handbeschilderde tea-for-one set. De set bestaat uit een theepotje, een kopje en een schotel. Door de thee te laten trekken terwijl de pot op het kopje staat, wordt het kopje voorverwarmd. Dat is handig!

€23,85

tea tray bamboo

Een samenspel van strak en traditioneel in deze prachtige tea tray die volledig is uitgevoerd in bamboo. Zowel het rack als de opvangbak zijn beiden van bamboo zijn. Bereid je thee in stijl!

 

€28,50

Handybrew teamaker - 0,4L

De Rolls-Roys onder de teamakers en het perfecte hulpmiddel om je echte thee mee te zetten. Doe de thee in de teamaker, giet het water er op, laat de thee trekken en als de trektijd voorbij is zet je de teamaker op je theepot. Very Handy! En het ziet er nog spectaculair uit ook wanneer je een glazen theepot gebruikt.

€23,95

tea tray vierkant - zwart

Moderne strakke tea tray van bamboo met opvangbak van zwart melamine. Deze tea tray is vierkant en perfect voor gebruik thuis.

 

€29,50

tea-for-one out of africa

Je waant je op een Afrikaanse savanne met dit sierlijke handbeschilderde tea-for one setje. De set bestaat uit een theepotje, een kopje en een schotel. Door de thee te laten trekken terwijl de pot op het kopje staat, wordt het kopje voorverwarmd. Hándig!

€23,95

tea tray vierkant - wit

Moderne strakke tea tray van bamboo met opvangbak van zwart melamine. Deze tea tray is vierkant en perfect voor gebruik thuis.

 

€29,50

Ginza kop & schotel blue/silver

Kop en schotel van New Bone China (porselein) met een bijzonder luxe uitstraling. Het kopje is met stijlvol echt platina, de schotel heeft een blauw design. Wordt geleverd in luxe geschenkverpakking.

 

€24,95

Theepot glas 1L vuurvast

Fijne theepot van gehard vuurvast glas met een deksel van bamboe en rvs. In de tuit zit een uitneembare zeef voor groot blad.

€24,95

Ginza kop & schotel black/gold

Kop en schotel van New Bone China (porselein) met een bijzonder luxe uitstraling. Het kopje is stijlvol met echt goud, de schotel heeft een zwart design. Wordt geleverd in luxe geschenkverpakking.

€24,95

Magic teamaker - 0,5L

Het perfecte hulpmiddel om je echte thee mee te zetten. Doe de thee in de teamaker, giet het water er op, laat de thee trekken en als de trektijd voorbij is zet je de teamaker op je theepot. It’s magic! En het ziet er nog spectaculair uit ook wanneer je een glazen theepot gebruikt.

€25,50

Zerowater kan blauw - 1,7L met gratis tds meter

Ovale blauwe kan, zonder BPA (weekmakers) en daardoor zeer voedselveilig. Dit formaat is bijzonder geschikt voor gebruik in een klein tot middelgroot huishouden (2 tot 4 personen).

€28,75

Glazen theepot India

Bijzonder sierlijke theepot van glas. In de tuit zit een uitneembaar filter voor groot blad. Deze theepot is zeer geschikt om theebloemen te zetten, de vorm van de pot zal de bloem prachtig tonen.

€28,95

Kop en schotel magnesium porselein - roze

prachtige strakke kop en schotel van magnesium porselein. Dit porselein heeft de eigenschap dat de buitenzijde heel fijntjes geruwd aanvoelt. Ligt prettig in de hand en heeft fijne drinkkwaliteit. Een heel bijzonder ontwerp. Per set van 2.

€28,95

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.