Keuken en tafel

voedsel bescherm net

Hou vliegend ongedierte weg van etenswaren met dit praktische net. Opvouwbaar en makkelijk op te bergen in een keukenla.

€4,95

Theedoos voor losse thee met 2 blikken

Prachtige zware kwaliteit theedoos voor 2 verschillende losse theeën om jouw gasten thuis een mooie thee te serveren.
 

€44,95

Theedoos voor losse thee met 3 blikken

Prachtige zware kwaliteit theedoos voor 3 verschillende losse theeën. Prachtige blikvanger op de ontbijttafel in een hotel, in het restaurant of op kantoor.

€55,95

Theedoos voor losse thee met 4 blikken

Prachtige zware kwaliteit theedoos voor 4 verschillende losse theeën. Prachtige blikvanger op de ontbijttafel in een hotel, in het restaurant of op kantoor.

€48,95

theedoos voor losse thee met 6 blikken

Prachtige zware kwaliteit theedoos voor 6 verschillende losse theeën. Een blikvanger op de ontbijttafel in een hotel, in het restaurant of op kantoor.

€68,95

tegeldoosjes

16 Decoratieve doosjes met 6 verschillende oud-Hollandse tegelmotieven. Om je eigen blokpuzzel, cadeaudoosje of uitdeeldoosje te vouwen. 

€14,95

bloempiramide

Piramidevormige bloemenhouders vormen het hoogtepunt van de Delftse aardewerk industrie. Niet alleen de gestapelde constructie van deze 17e eeuwse tulpenvazen was indrukwekkend, ook de kwaliteit van het schilderwerk is heel hoog.

€29,95

kweekkasje citrus

Haal de lente in huis met dit kweekkasje dat je vensterbank opvrolijkt. Het plantenkasjes is opvouwbaar waardoor het steeds hergebruikt kan worden. Alle kasjes worden plat geleverd in een kartonnen map.

€12,50

tulpenvaas klein

In de 17e eeuw waren tulpenvazen en bloempiramides van Delfts blauw het pronkstuk op de tafel van menig huishouden.
 

€12,50

tulpenvaas groot

In de 17e eeuw waren tulpenvazen en bloempiramides van Delfts blauw het pronkstuk op de tafel van menig huishouden.
 

€32,50

Brewista Artisan Gooseneck Kettle – matt white

**  TIJDELIJK UITVERKOCHT ** Nieuw model (december 2019). Stijlvolle en functionele precisie waterkoker van het Amerikaanse topmerk Brewista. Zowel barista’s als theesommeliers werken hier graag mee.

€148,95

olie en azijn kan

Italiaans design van thermisch glas. Een mooi object voor jouw diner tafel met de fijnste oliën en azijn.


 

€15,75

RVS geur-weg zeep

Knoflook, uien of pepers snijden en nooit meer stinkende handen? Het wordt mogelijk met dit RVS wonderzeepje.
 

€7,50

Brewista Smart Pour 2 Digital Kettle - rvs

NIEUW, VERWACHT IN WEEK 47. Mooi en verrassend complete waterkoker uit de nieuwe generatie van het Amerikaanse topmerk Brewista. Een must have voor koffie en thee liefhebbers van dit merk dat populair is bij barista’s en theesommeliers.
 

€138,95

Startpakket 2: thuis echte thee zetten

Thuis thee zetten als een prof, het is mogelijk. Op het startpakket krijg je 5% korting op het totaal van de losse artikelen. Mooie deal!

€197,70 was €208,10

Startpakket 1: thuis echte thee zetten

Thuis echte thee zetten als een prof, het is mogelijk. Op het startpakket krijg je 5% korting op het totaal van de losse artikelen. Mooie deal!

€207,20 was €218,10

Brewista Artisan Gooseneck Kettle – stainless steel

Nieuw model (december 2019). Stijlvolle en functionele precisie waterkoker van het Amerikaanse topmerk Brewista. Zowel barista’s als theesommeliers werken hier graag mee.

€144,95

Brewista Artisan Gooseneck Kettle - matt black

** TIJDELIJK UITVERKOCHT ** Nieuw model (december 2019). Stijlvolle en functionele precisie waterkoker van het Amerikaanse topmerk Brewista. Zowel barista’s als theesommeliers werken hier graag mee.  

€148,95

digitale timer

Handige kleine digitale timer om de trektijd van je mooie thee in de gaten te houden. 

€11,95

precisie weegschaal

12 gram thee op een liter, dus 2,4 gram thee op een kopje. Met deze precisieweegschaal draai jij je hand niet om voor het nauwkeurig afmeten van je theeblaadjes. Hij is tot op 2 cijfers achter de komma nauwkeurig en heeft een tare-functie. Dit weegschaaltje is lekker compact en past makkelijk in je keukenla. Jij kan aan de slag!

€14,95

Luxe wijn giftset Laguiole

Prachtige wijnset voor de liefhebber, verpakt in een kartonnen giftbox. De set bestaat uit een stopper, een professioneel kelnersmes en een wijnthermometer. De thermomether past heel handig in de stopper. Van het kwaliteitsmerk Laguiole.

€64,95

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.