Thee

Thee van de maand

De helft van de winst van de thee van de maand gaat naar het goede doel. Een extra reden om voor deze mooie aanbieding te kiezen!

Witte thee

Heerlijke zachte witte thee met aroma's van bloemen, gras of hooi. Je vind ze hier. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus kom nog eens kijken wat er nieuw is!

Groene thee

Groene thee van de Camelia Sinensis Sinensis en blends op basis van groene thee. Het assortiment wordt regelmatig groter, kom dus af en toe kijken wat er nieuw is!

Oolong

Heerlijk geurende oolong, van licht tot volledig geoxideerd. Vol van geur en kleur, je vind ze hier. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, kom nog eens kijken wat er nieuw is!

Rode/zwarte thee

Zwarte thee is er voor elk moment van de dag! Van subtiel tot zwaar en vol van aroma's. Je vind ze hier. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, kom nog eens terug om te kijken wat er nieuw is!

Pu-er

Gefermenteerde thee

Rooibos

De lieveling van velen: Rooibos. Een infusie van een Zuid-Afrikaanse struik. Nu ook in deze webwinkel.

Jasmijn

De lekkerste Jasmijn vind je hier.

Chai

Chai is een blend van theeblad met specerijen. Maar ook blends met bijvoorbeeld Rooibos komen voor.

Earl grey

De graaf van Grey bedacht samen met de Chinezen de Earl Grey thee uit praktische overwegingen. Earl Grey staat nu bekend als de fijnste Engelse thee. Lekker!

Verpakte thee

Ook in zakjes is kwalitatief goede thee verkrijgbaar. Bij Cato heeft het assortiment van het merk Tea since 1836 in de webwinkel. Je shopt het hier.

Kruiden- en vruchtenthee

Aromatische kruidenthee en heerlijke vruchtenblends, je vindt ze hier!

Thee pakketten

Prachtinge theepakketten om cadeau te geven of gewoon voor jezelf, je vind ze hier. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus kom nog eens kijken wat er nieuw is!

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.