Filters en zeven

thee cadeaupakket: handybrew & groene thee

Combineer twee populaire en lekkere groene theeën met de Handybrew Teamaker en je hebt een top cadeau om weg te geven. Of om te houden, want jezelf eens goed verwennen is minstens net zo fijn.

€32,69 was €33,13

Thee cadeaupakket: handybrew & vruchtenthee

Bosvruchten thee is de populairste blend in Nederland. In onze webwinkel is de Chocolade en aardbei een van de meest gekochte theeën. Die twee zijn nu samengebracht in een fijn cadeaupakket met een Handybrew Teamaker: leuk om te geven en te krijgen!

€32,48

thee cadeaupakket: Handybrew & rooibos

Rooibos is de lieveling van velen! Van nature al lekker zoet, dus zonder toevoegingen en cafeïne vrij. Een heerlijke basis voor fijne blends of om puur natuur te drinken. Samen met een Handybrew Teamaker een top cadeaupakket voor jezelf of om weg te geven. 

€32,10

Thee cadeaupakket: Handybrew & relax thee

Een fijn cadeaupakket voor jezelf of om weg te geven. Kom helemaal tot rust met deze Handybrew teamaker in een pakket met twee heerlijke kruidenblends: organic kurkuma & gember kruidenthee en yoga organic kruidenthee. Helemaal Zen!

€36,90

RVS theezeef – xs

Een fijne zeef om je gearomatiseerde losse thee mee te zetten. Deze zeef heeft een handvat en een deksel/uitlekschotel. Geschikt voor de theepotten van de tea-for-one sets.

€7,50

Handybrew teamaker - 0,5L

De Rolls Royce onder de teamakers en het perfecte hulpmiddel om je specialty thee of losse kwaliteitsthee te zetten. Doe de thee in de teamaker, giet het water er op, laat de thee trekken en als de trektijd voorbij is zet je de teamaker op je theepot. Very Handy! Spectaculair gecombineerd met een glazen theepot.

€23,95 was €24,95

Magic teamaker - 0,5L

Het perfecte hulpmiddel om je echte thee mee te zetten. Doe de thee in de teamaker, giet het water er op, laat de thee trekken en als de trektijd voorbij is zet je de teamaker op je theepot. It’s magic! En het ziet er nog spectaculair uit ook wanneer je een glazen theepot gebruikt.

€25,50

Easy teamaker - 0,4L

Het perfecte hulpmiddel om je echte thee mee te zetten. Doe de thee in de teamaker, giet het water er op, laat de thee trekken en als de trektijd voorbij is zet je de teamaker op je theepot. Dat is easy! En het ziet er nog spectaculair uit ook wanneer je een glazen theepot gebruikt.

€18,95

papieren theefilter - small

Het enige theefilter dat helemaal van ongebleekt papier is, dus zonder plastics of lijm! Deze filter is volledig afbreekbaar en heeft een handige flap waardoor hij makkelijk en zonder knoeien te vullen is.

€3,00

papieren theefilter - medium

Het enige theefilter dat helemaal van ongebleekt papier is, dus zonder plastics of lijm! Deze filter is volledig afbreekbaar en heeft een handige flap waardoor hij makkelijk en zonder knoeien te vullen is.

€3,25

rvs theezeef zon maan sterren

Rvs theezeef, heel geschikt om gearomatiseerde thee in te zetten. 

€5,95

theezeef fijn - rvs

Deze theezeef is erg prettig in het dagelijks gebruik. Het fijne gaas zorgt er voor dat je thee zonder klein gruis kan worden opgeschonken.

€5,50

groot blad zeef - rvs

Grappig zeef van goudkleurig rvs in de vorm van een blad met een losse blauwe applicatie. De nerven dienen als zeef voor groot theeblad.

€4,75

groot blad zeef - rvs

Grappig zeef van rvs in de vorm van een blad. De nerven dienen als zeef voor groot theeblad.

 

€1,95

rvs theezeef - large

Een fijne zeef om je gearomatiseerde losse thee mee te zetten. Deze zeef heeft twee handvatten en een deksel/uitlekschotel. Geschikt voor een grote maat theepot.

€9,50

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.