Porseleinen theepotten

Theepot Country Life

Stijlvolle porseleinen crèmekleurige theepot met bamboe handvat. Het deksel heeft een subtiel goudkleurig randje en het porselein is heel licht gespikkeld.

€34,95

Theepot Aqua

Een van onze favorieten! Elegante theepot van porselein met een handvat van rvs en een onderzetter van acaciahout. Verpakt in een mooie giftbox.

€34,50

Theepot blauw

Eigenzinnig en eigentijds, deze theepot met rvs deksel en rvs uitneembaar filter. Deze moderne theepot is ook verkrijgbaar in vanille, wit en zacht roze, is stapelbaar en kan in de vaatwasser.

€19,95

Theepot wit

Eigenzinnig en eigentijds, deze theepot met rvs deksel en rvs uitneembaar filter. Deze moderne theepot is ook verkrijgbaar in vanille, blauw en zacht roze, is stapelbaar en kan in de vaatwasser.

€19,95

Theepot vanille

Eigenzinnig en eigentijds, deze theepot met rvs deksel en rvs uitneembaar filter. Deze moderne theepot is ook verkrijgbaar in wit, blauw en zacht roze, is stapelbaar en kan in de vaatwasser.

€19,95

Theepot roze

Eigenzinnig en eigentijds, deze theepot met rvs deksel en rvs uitneembaar filter. Deze moderne theepot is ook verkrijgbaar in wit, blauw en vanille, is stapelbaar en kan in de vaatwasser.

€19,95

Theepot klassiek - fijn porselein

Bijzonder stijlvolle en klassieke theepot van fine bone China porselein, verpakt in een luxe giftbox. Bij deze theepot wordt een uitneembaar rvs filter meegeleverd.

€43,95

Theepot licht geruwd porselein roze

Prachtige strakke theepot van magnesium porselein. Dit porselein heeft de eigenschap dat de buitenzijde heel fijntjes geruwd aanvoelt. De binnenzijde van deze theepot is glad, de deksel van glad wit porselein. Een heel bijzonder ontwerp. 

€35,95

Theepot licht geruwd porselein blauw

Prachtige strakke theepot van magnesium porselein. Dit porselein heeft de eigenschap dat de buitenzijde heel fijntjes geruwd aanvoelt. De binnenzijde van deze theepot is glad, de deksel van glad wit porselein. Een heel bijzonder ontwerp.

€35,95

Gaiwan wit porselein

Thee zetten op de Chinese traditionele wijze doet u met deze fijne Gaiwan van porselein.

€14,50

tea set bamboo

Strakke thee set van helder wit porselein en bamboe. De set bestaat uit een theepot, 4 kommetjes en een dienblad. 
 

€28,95

tea set benghal

Bijzonder sierlijke thee set van Fine Bone China bestaande uit een theepot met 2 kommen. 

 

€34,95

Kyusu Oita met cups

Bijzonder sierlijke Kyusu van porselein met een handvat en knop van rozenhout. De set wordt gecompleteerd met
 

€54,95

tea-for-one harlekijn

Een vrolijke verschijning is deze handbeschilderde tea-for-one set. De set bestaat uit een theepot, een kopje en een schotel. Door de thee te laten trekken terwijl de pot op het kopje staat, wordt het kopje voorverwarmd. Dat is handig!

€31,25

tea-for-one black & gold triangle

Een sierlijk tea-for-one setje bestaande uit een theepotje, een kopje en een schotel. Door de thee te laten trekken terwijl de pot op het kopje staat, wordt het kopje voorverwarmd. Dat is handig!

€19,95

tea set elegant

Bijzonder complete thee set van porselein. De set bestaat uit een theepot met houten handgreep en rvs theezeef, 4 cups en een houten dienblad met rvs handgrepen. Heel elegant om je bezoek een mooie thee uit te schenken of voor op de vergadertafel. 

€39,95

Tea-for-one set China

Luxe tea-for-one set van porselein met een exclusief Chinees dessin.

€37,50

gaiwan Youmei met 2 cups

Het Chinese woord voor sierlijk is Youmei en dat is wat deze gaiwan en bijbehorende cups zeker zijn. Het porselein is doorschijnend wat een bijzonder effect geeft als de thee in de gaiwan of de cups is geschonken. 

€29,95

Theepotje Youmei met 2 cups

Youmei is het Chinese woord voor sierlijk. Dit theepotje met twee bijbehorende cups is dat zeker! Het porselein is doorschijnend wat een bijzonder effect geeft als de thee in het potje of de cups zit. 

€29,95

tea-for-one set Persia - rood 0,3L

Mooie tea-for-one set met een decor uit de sprookjes van 1000-en-1 nacht. De set bestaat uit een theepot met een inhoud van 0,3 liter, een kop en een schotel.
 

€31,50

tea-for-one set Persia - petrol 0,3L

Mooie tea-for-one set met een decor uit de sprookjes van 1000-en-1 nacht. De set bestaat uit een theepot met een inhoud van 0,3 liter, een kop en een schotel.
 

€31,50

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.