Bestellen en betalen


Bestellen

Je kunt bestellen via deze website. Daarnaast is het mogelijk om per e-mail te bestellen. Je ontvangt dan ook per e-mail een bestelbevestiging een factuur en een link met een betaalverzoek. Bij Cato heeft op dit moment nog geen fysieke winkel.

Het is ook mogelijk om zonder account te bestellen. Wanneer je wel een account aanmaakt, verloopt je volgende bezoek en bestelling iets vlotter. 

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, meld je dan tijdens het bestelproces aan voor onze nieuwsbrief. We versturen maximaal tweemaal per maand een bericht per e-mail.

Betalen

Bestellingen worden verstuurd na ontvangst van de betaling door Bij Cato. Je kunt bestellen en betalen via de webwinkel met behulp van iDeal. Daarnaast is het mogelijk dat je een handmatige overboeking doet. Desgewenst kunnen we ook een betaalverzoek sturen, met Tikkie, via een betaalverzoek van onze eigen bank of via ons betaalplatform.

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.