Garantie

Garantie

Wij vragen je om de zending na ontvangst goed te controleren. Is er iets niet goed, niet volledig of beschadigd? Laat het ons zo snel mogelijk weten per e-mail.  Een defect moet in ieder geval binnen 14 dagen na levering worden gemeld om aanspraak te kunnen maken op garantie. 

Bij Cato geeft 6 maanden garantie op non-food producten. Daarbij gaan we uit van normaal gebruik. Indien het product binnen 6 maanden na levering kapot gaat of een storing vertoont, dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen voor overleg. Dat kan per e-mail. Bij voorkeur sluit je een duidelijke foto bij van een eventueel defect. Voorwaarde voor acceptatie van een aanspraak op garantie is dat je het product normaal hebt gebruikt. We overleggen met jou of we de aanspraak op garantie accepteren, of we de aanschaf geheel of gedeeltelijk vergoeden of een nieuw product opsturen.

Op sommige producten zit een fabrieksgarantie die langer is dan 6 maanden. Dat staat dan vermeld in de informatie die door de fabrikant bij het product is bijgesloten. Het kan zijn dat de fabrikant als voorwaarde stelt dat het product geregistreerd moet worden via de website van de fabrikant of groothandel. Je moet dit zelf doen om aanspraak te kunnen maken op de garantie, Bij Cato kan dit niet voor jou doen.
 

 

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.