Retouren

 

Retouren

We hopen natuurlijk dat u blij bent met de producten die door Bij Cato worden geleverd. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u binnen 14 dagen na levering zonder opgaaf van reden, het product retour zenden. Hieraan is een aantal voorwaarden verbonden:

  • Bij Cato neemt alleen non-food producten terug, tenzij die om hygiënische reden niet terug kunnen worden genomen;
  • Non-food producten die om hygiënische reden niet worden teruggenomen zijn producten die met voedingsmiddelen in aanraking komen zoals zeven en filters;
  • Bij Cato neemt alleen producten terug in ongeopende verpakking en die niet gebruikt zijn. Indien er sprake is van een verpakking met een verzegeling, dan mag het zegel niet verbroken zijn. 
  • Alle food producten, zoals thee, kruidenmelanges, oliën (ook als ze in een verzegelde fles zijn verpakt) zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. 

U kunt een retour aanmelden via de website, u ontvangt dan van ons het retouradres. Het product verpakt u zodanig, dat het onbeschadigd bij ons kan worden bezorgd. Verzending kan via PostNL of op een andere door u te kiezen manier. De verzendkosten van een retour zijn voor uw rekening.

Na ontvangst van het pakket, bevestigen wij dit zo snel mogelijk aan u. Mochten we een afwijking vinden in het pakket, dan laten we u dat ook weten. U ontvangt het originele aankoopbedrag en de verzendkosten (naar rato van het aantal items in uw bestelling) binnen 14 dagen retour. Als we het niet eens zijn met de staat waarin we het pakket retour krijgen, dan bespreken we dat met u en komen we eventueel tot een alternatieve afspraak.
 

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.