Verzenden en afhalen

 

Verzenden als pakket

Voor het verzenden van onze bestellingen maken we gebruik van PostNL. Voor een pakket tot 10 kilo brengen we tijdens het bestelproces € 6,50 in rekening. Bij Cato geeft u een track en trace code zodat u de zending kunt volgen. Bij bestellingen vanaf 75 euro, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Bezorgen in Oudewater, Montfoort (plaats) en Haastrecht

Bestellingen binnen de gemeente Oudewater worden door Bij Cato zelf bezorgd. Bezorging vindt plaats op werkdagen tijdens kantooruren. De bezorgkosten bedragen € 2,90 voor bestellingen binnen de gemeente Oudewater. Op verzoek kan ook in Montfoort (plaats) en Haastrecht worden bezorgd. De bezorgkosten bedragen dan € 3,90.

Levertijd

Bestellingen waarvan de betaling door Bij Cato is ontvangen, worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Indien mogelijk versturen we een bestelling die voor 16.30 uur bij ons binnenkomt nog dezelfde dag. Wanneer een artikel (tijdelijk) uitverkocht is, laten we dat zo snel mogelijk weten.

Afhalen

Heeft u haast of wilt u de verzendkosten uitsparen? Het is mogelijk om een bestelling op te halen op ons adres in Oudewater. Het is wel noodzakelijk om hiervoor een afspraak te maken. Kiest u in het bestelproces voor de optie “afhalen in Oudewater’. Per e-mail maken we een afspraak met u. Wilt u ons mailen om af te stemmen of de door u gewenste dag en tijd mogelijk is? In dat geval zijn we bereikbaar via welkom@bijcato.nl. U kunt op afspraak bij ons afhalen van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur. Buiten deze tijden is afhalen niet mogelijk.

 

 

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.