Workshops

 

“Kom, laat ons thee drinken en doorgaan met praten over vrolijke dingen” – Chaim Potok

 

Wat is er leuker dan meer te weten komen over echte thee! Bij Cato organiseert workshops en proeverijen op locatie. We vertellen je over thee en we laten zien (en proeven!) hoe je een mooie thee zet. Kan je er thuis ook lekker mee aan de gang.
De workshops zijn geschikt voor collega’s, vrienden, vriendinnen, families, als je iets te vieren hebt of gewoon iets nieuws wil opsteken. Je kunt alleen inschrijven of samen met iemand anders. Wil je liever een workshop op maat, neem dan contact met ons op. Heb je geen geschikte locatie, dan kunnen wij een suggestie doen.


Verder organiseert Bij Cato proeverijen in samenwerking met horeca bedrijven. Individuele inschrijving is hierbij mogelijk we werken in dit concept met aanschuiftafels. Maar ook met een kleine groep ben je van harte welkom.

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.