Proeverijen

 

In samenwerking met horeca bedrijven kan Bij Cato proeverijen organiseren. In circa 3 uur laten we je mooie combinaties proeven van thee en spijs. Daarnaast vertellen we over de herkomst van de bijzondere theeën die je proeft.

Proeverij op maat

Bij Cato kan samen met het creatieve en gerenommeerde Team van Joia Brasserie uit Oudewater een proeverij op maat organiseren in De Voorkamer. Het minimale aantal deelnemers is 12 personen. Voor 4 theeën met bijpassende hapjes is de richtprijs 40 tot 45 euro per persoon waarbij rekening kan worden gehouden met allergieën en intoleranties. Natuurlijk vertellen we ook over de theeën die we schenken. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.

Event in je bedrijf

Heb je een event in je bedrijf en wil je de gasten ontvangen met een feestelijke alcoholvrije ice-tea cocktail? Ook dat kan Bij Cato regelen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.