Proeverijen

 

In samenwerking met horeca bedrijven kan Bij Cato proeverijen organiseren. In circa 3 uur laten we u mooie combinaties proeven van thee en spijs. Daarnaast vertellen we over de herkomst van de bijzondere theeën die u proeft.

Proeverij op maat

Bij Cato kan samen met het creatieve en gerenommeerde Team van Joia Brasserie uit Oudewater proeverijen op maat organiseren. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 8 personen. Voor 4 theeën met bijpassende hapjes is de richtprijs vanaf 55 euro per persoon waarbij rekening kan worden gehouden met allergieën en intoleranties. Natuurlijk vertellen we ook over de theeën die we schenken. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Event in uw bedrijf

Heeft u een event in uwbedrijf en wilt u de gasten ontvangen met een feestelijke alcoholvrije ice-tea cocktail? Ook dat kan Bij Cato regelen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Blijf op de hoogte

 

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe producten, acties en nieuwtjes van Bij Cato? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spammen en verstrekken je gegevens niet aan derden. Je ontvangt maximaal tweemaal per maand een e-mail van Bij Cato.